ADANA / SEYHAN - Hüsnü-Semih Hızlan Anaokulu

Hüsnü-Semih Hızlan Anaokulu

Adres
GÜLBAHÇESİ MAH. 13302 SK. HÜSNÜ SEMIH HIZLAN ANAOKULU BLOK NO 3 SEYHAN / ADANA https//husnusemihhizlan.meb.k12.tr/
Vizyon
DÜNYADA UYGULANAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM MODELLERİNİ OKULUMUZDA UYGULAYARAK , MUTLU,ÖZ DİSİPLİNİ GELİŞMİŞ,KENDİSİNİ İFADE EDEBİLEN,SORUMLULUK ALABİLEN,ZİHİNSEL VE BEDENSEL YETENEKLERİNİN FARKINDA OLAN YARATICI BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN EKİP RUHUYLA ,POZİTİF ENERJİYLE OKUL ÖNCESİ TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNDE YAYGINLAŞTIRMAK AMACIYLA PROJELER ÜRETMEK.
Misyon
36-66 AY ÇOCUKLARIN FİZKSEL,DUYGUSAL,ZİHİNSEL GELİŞİMİNİ SAĞLAMAK ,YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME ORTAMLARINI OLUŞTURMAK,ONLARA SEVGİ SAYGI İŞBİRLİĞİ SORUMLULUK HOŞGÖRÜ YARDIMLAŞMA VE PAYLAŞMA GİBİ DAVRANIŞLAR KAZANDIRMAK.ATATÜRK VETEN MİLLET BAYRAK,AİLE VE İNSAN SEVGİSİNİ BENİMSEYEN MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI,KENDİNE GÜVENEN VE ÇEVRESİYLE İYİ İLETİŞİM KURABİLEN DÜRÜST İLKELİ ÇAĞDAŞ DÜŞÜNCELİ HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN SAYGILI VE KÜLTÜREL ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE HOŞGÖRÜLÜ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE TEMEL HAZIRLAYAN BİR OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMUYUZ.
Başarılar
eko okul - yeşil bayrak Okullarda orman - kahverengi bayrak e twinning - kalite etiketi
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
sabah: 07:30-12:30 öğle 12:30-17:30
KLİMA
Dolmuş, otobüs, belediye otobüsü, ticari taksiyle ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Hava alanı giriş kapısından iki yüz metre ileride okulumuz binası bulunmaktadır.
İl merkezine uzaklığı 2 km İlçe merkezinde bulunmaktadır okulumuz
beslenme dostu okul beyaz bayrak eko okul e twining erasmus
erasmus e twining